Gummiged

Har du brug for en fagmand med en gummiged?
I Hornum nær Aars er min vognmandsforretning placeret. Herfra hjælper jeg dagligt mange kunder med forskellige typer af vognmandskørsel. Derfor tilbyder jeg også gerne min hjælp, hvis du har brug for en fagmand til at hjælpe med de forskellige opgaver, hvor der kræves en gummiged. Det kunne f.eks. være til snerydning, planering af en gårdsplads eller lignende. Som vognmand er jeg specialiseret i eksempelvis at afrette og planere markveje. Jeg bruger også jævnligt gummigeden, når jeg løser opgaver for kunder, hvor de f.eks. har behov for en fagmand til at læsse jord, pallegods, haveaffald, sten eller noget helt andet. Mulighederne med gummigeden er mange, og arbejdet bliver altid udført på en sikkerhedsforsvarlig og effektiv måde, så vi i fællesskab får løst arbejdsopgaven på bedst mulig vis.

Gummiged til at løse differentierende arbejdsopgaver
Jeg udfører også gerne arbejdsformer, der indebærer kartoffellæsning, kornlæsning og meget mere. I og med at min virksomhed er registreret hos Fødevarestyrelsen, er jeg yderst kvalificeret til at køre med korn og foderstoffer. Arbejdet med kartofler udføres ved hjælp af min risteskovl med højtip. Dermed kan jeg udføre alle former for arbejde med gummiged, og derfor skal du ikke tøve med at kontakte mig, hvis du har brug for min hjælp. Uanset om det gælder planering, læsning, snerydning eller andet arbejde med gummigeden, så kontakt mig gerne.

Kontakt mig gerne, hvis du vil vide mere
Hvis du mangler en kvalitetsbevidst og professionel vognmand, er du mere end velkommen til at kontakte mig. Ring på tlf. 22 98 46 70. Du er også velkommen til at skrive en mail til ulrikchristiannielsen@gmail.com, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.