Krankørsel

Professionel fagmand til kranarbejde og høstkørsel
Hos Vognmand Ulrik Chr. Nielsen i Hornum nær Aars kan du få hjælp til kranarbejdet, hvis du mangler en som mig, der har mange års erfaring med kranarbejde. Jeg tilbyder nemlig alle former for kranarbejde i op til 17 tonsmeter. Det betyder, at du med fordel kan kontakte mig, hvis du har brug for en samarbejdspartner til at levere sand, grus, granit, jord eller lignende med grab. Det er vigtigt ved kranopgaver, at man ved, hvordan transporten udføres bedst muligt, så hverken chaufførens eller andres sikkerhed bringes i fare. Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har brug for en dygtig samarbejdspartner, som er specialist i flytning og levering af alt slags gods. Med kranen kan jeg flytte alt fra fliser, mursten, trækævler, juletræer på paller, gødning, sædkorn, lægkartofler i big bags og meget mere. Alt sammen foregår på en sikkerhedsmæssig forsvarlig og effektiv måde.

Hjælp til høsten
Kranopgaver rækker også til høstkørsel, hvis du mangler en fagmand, der kan hjælpe til i høstsæsonen. Jeg har erfaring med læsning af korn fra marken med korngrab og levering til foderstofferne i høstperioden. Med andre ord kan jeg med grab læsse alle former for afgrøder og afhente det på markpresenning. Min vognmandsforretning er naturligvis registreret ved Fødevarestyrelsen til kørsel med foder, og derfor føres der selvfølgelig også logbog. På den måde er du garanteret, at dit gods og din høst er sikre i mine hænder. Uanset om du har brug for en fagmand, der kan løse opgaven med pallegaffel, grab eller klo – så kan du med fordel kontakte mig.

Vil du vide mere?
Så kontakt mig gerne. Jeg tilbyder forskellige former for krankørsel, og du er velkommen til at ringe, hvis du vil høre mere om en specifik kranopgave, som jeg skal løse for dig. Ring på tlf. 22 98 46 70 eller skriv en mail til ulrikchristiannielsen@gmail.com, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.